Vierailut

Käyntejä kotisivuilla:656480 kpl

Arkisto

Tässä tekstiviestejä ja kännykällä otettuja kuvia Haltinreissulta 2007. (siirretty osoitteesta www.lauha.fi)

 

Haltin valloitus onnistunut. Team-Pahvi on saapunut kotiin.

Lauhan matkailu on mukana kannustamassa Team-Pahvia potkukelkkavaeluksella Haltille.

Viisihenkinen eräporukka Team-Pahvi on lähtenyt hikiselle haikille, kevätauringon paisteessa Team-Pahvi aikoo valloitaa Haltin huipun tavallisilla potkukelkoilla matkaten.


Voit seuratat Pahvien matkaa sanoin ja kännykkäkamerakuvin Lauhan sivuilla. Matkavalmisteluja ja tunnelmaa lähdöstä sekä itse matkalta on luvassa aina kun vain gsm yhteys toimii. Pahvit lähtivät matkaan pe 13.4.07.
_______________________
Pe 13.4.2007 klo 12.45
_______________________

Pahvit Merikarvialla, Köffin pihalla käskynjaolla matkalla pohjoiseen...tunnelma kohoaa. Kohta ohitetaan etelän Halti...Lauha.
Lauantai aamuna on tarkoitus olla Saanan juurella ja siitä se vaellus heti alkaa.


_______________________
La 14.4.2007 klo 9.30
_______________________

Kilpisjärvi luontotalo. Auto ja siviiliasiat jäävät luontotalon pihaan ja potkuttelu kelkoilla alkaa.

Pahvit lähdössä maastoon...Houston hiljenee pariksi päiväksi. Seuraava raportti, jos luoja suo, tulee Haltin huipulta...terveisiä basekämppiin!

_______________________
Ma 16.4.2007 klo 12.30
_______________________

Haltin huippu on savutettu

Pahvit ovat saavuttaneet Haltin huipun maanantaina puolen päivän tietämillä. Puhelinyhteys toimi ja Jokke soitteli matkaraporttia. Lämpötila n. + 5 astetta, paksu sumu ja jäätävä viima. Huipulla näkyvyys muutama kymmenen metriä ja kuvauskaan ei onnistu. Potkukelkkamatka mennyt loistavasti tosin yöpakkaisa ei vähään aikaan ole ollut ja keli hyvin upottava. Jalka menee hangen läpi ja hankikantoa ei juuri matkan aikana ollut. Kukaan ei matkan aikana ole loukkaantunut henkisesti eikä fyysisesti. Suunnistus matkalla onnistui gprs avulla sumusta johtuen ei kiintopisteitä muuten paikallistettu.

>>Odottelemme matkan aika otettuja kuvia ja ne päivittyvät heti kun saapuvat.


_______________________
Ke 18.4.2007
_______________________

Jyräys täyttää 40-vuotta haltin maastossa.
Team-Pahvilla on onnistunut reissu takana ja koko porukka on Saarijärven kämpällä kymmenisen kilometriä Kilpisjärveltä erämaan suuntaan.

Seikkailijaretkikuntamme voi hyvin ja potkuttelumatka sujui vaihtelevassa säässä ripeään tahtiin. Jokkelle tosin sattui haaveri matkalla, joskaan paikalle ei tarvittu pelastuspalvelua kun Team-Pahvin omat taidot pelastivat Jokken onnettomuudesta. Kova puhuri tarttui vanhimman pahvin olemukseen ja kelkka lähti liukumaan reitin ulkopuolelle. Kokeneen erämiehenä Jokke kaatoi kelkan ennen sen syöksymistä Pitsus könkääseen. Fyysisesti onnettomuudesta selvittiin pintahaavoilla, henkiset ongelmat ilmenneet ajan kanssa.

Tänään keskiviikkona ryhmä viettänee railakkaat 40-vuotispirskeet autotuvalla. Jyräyksen ikä kääntyy kohti viiden kympin odottelua. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, joten synttäririehat ovat mitä ovat…


'hovikuvaaja' Eero Kemiläistynyt stadin kundi Pahvien seurassa Meekon tuvalla su 15.4. Tästä jatketaan Pitsuksen kautta Haltille..

lähdössä huipulle ma 16.4. Klo 11.12. Keli on niin kuin morsein. Pari litraa otetaan kuitenkin varalta lisähappea mukaan..

Huipulla Bee ottaa lisähappea klo 12.50...jäätävää tihkua..

Tiimi Meekon autiotuvalla isänmaallisissa tunnelmissa..

Mysiini makkaran paistossa Kuonarin tuvalla la 14.4. Illalla...

Ensimmäinen yö Kuonarjohkan tuvalla. Tunnelmia viritellään..

Pahvit lähestymässä maalikyliä...taustalla Saarijärven tupa ja Saana.


_______________________
To 19.4.2007
_______________________

Pahvit ovat saapuneet takaisin Kilpisjärvelle

Reissu on ohi ja Jyräyksen 40-vuotis juhlinta jatkuu Kilpisjärvellä. Illan meno tiettävästi riehakasta, railakasta ja rehvakasta. Päivällä pahvit hiihtelivät Saanan maastossa. Kotimatka kohti etelää alkanee perjantaina.

Pahvit iltapizzalla. Aamulla saavuttiin tienvarteen tehtävän suorittaneina ja tänään on jo Saanan ympäri hiihdetty.

50 v. Seuraavana edessä. Nelikymppinen Saanan huipulla. Mahtavat maisemat...'hainevä' eli Paraksen huippu Norjan puolella näkyy upeasti...


Pe 20.4.2007
_______________________

Matka kohti etelää alkaa

Lähdössä haikein mielin kohti etelää. Pahvit kiittää yhteistyökumppaneita sekä fäniosastoa...yritämme vastata niihin lukuisiin fäniposteihin heti kun saavumme 'sivistykseen'


Le 21.4.2007 illansuussa
_______________________

Matka ohi, uutta suunnitteilla ja koti on vetänyt puoleensa

Launataina illansuussa Team-Pahvi raportoi lauhawebbiä Kristiinankaupungin korkeudelta. Matkaa kotiin enää satakunta kilometriä. Lauhaweb vaikenee mutta palaa asiaan taas Pahvien seuraavalla päättömällä haikilla. Haltinvalloitus päiväkirjat päivittyvät tämän jälkeen Pahvien omille sivuille.