Vierailut

Käyntejä kotisivuilla:662947 kpl

 Ajankohtaista

Team-PAHVI on "pitkän" harkinnan jälkeen päättänyt lähteä vaellukselle jälleen Haltin seudulle. Matkaan lähdemme täältä Satakunnasta perjantaina 17.4. poikkeuksellisesti jo aamuvarhain. Tunturiin pyrimme lähtemään  la 18.4 heti aamusella "hyvin nukutun yön jälkeen"!!??  Osa porukasta taittaa matkaa perinteisesti potkureilla, mutta muutamat jäsenet uhmaavat yhdistyksen sääntöjä ja kokeilevat hiihtoa rinkka selässä. Raportti ja kuvat reissusta julkaistaan mahdollisimman pian retken jälkeen.

21.2.2009Kevään 2008 retkiraportti on viimein julkaistu. Raportti on luettavissa retkiraportti osiossa.

29.9.2008Team-PAHVI on siis palannut reissusta. Tälläkään kertaa kaikki ei mennyt niin kuin oli etukäteen suunniteltu. Tarkemmin siitä sitten raportissa joka valmistuu kun Jyräys saa tehtyä laiturin mökille. Kuvia yritän laittaa mahdollisimman pian kuva-albumiin. Olkaa kuitenkin kärsivällisiä. Terveiset kaikille joita tapasimme retken aikana.

17.5.2008 Nyt on sitten kaikki yöt nukuttu ja on lähdön aika. Auto on jo käynnissä ja tavarat sullottu sisään. Kello 12.05 on viiminenkin mies autossa ja matkanteko alkaa. Kuulemisiin.

18.4.2008 kello 9.13 Nyt on PAHVIt  jo melkosessa matkakuumessa. Bee, Jyräys ja Jokke ovat jo kuumeisesti "sekoilee" varusteiden pakkauksen kanssa, mutta Mysiini on rautahermoinen kaveri. Hän on ainoa joka ei ole edes vielä koskenut  varusteisiin. No, onhan tässä vielä aikaa perjantai aamuun. Keskiviikkona iltapäivällä menemme porukalla muona ostoksille. Torstaina Bee ja Jokke hakevat asunto-auton. Torstai-illan aikana yritämme myös pakata auton jo lähtö kuntoon.
Elikkäs,  kolme yötä.......

15.4.2008 Edellenkään PAHVIt eivät välitä päivistä, mutta öitä on vielä "seven" nukuttavana. Sitten asunto-auto starttaa kohti pohjoista. 

11.4.2008PAHVIt eivät vieläkään laske päiviä, mutta "kadeksan"yötä on kunnes lähdetään

10.4.2008 PAHVIt eivät laske päiviä reissun alkuun, mutta yöitä on "ydeksän" jäljellä ja sitten matka alkaa. 

9.4.2008PAHVIen reissu lähestyy, hitaasti mutta varmasti. PAHVIt lähtevät reissuun tällä kertaa neljän miehen, elikkäs PAHVIn voimalla. Ministeri, alias Bluemaster joutuu valitettavasti jäämään kotikonnuille varmistamaan, että tulevat isot marketit saavat ovensa ja tiskit auki ajallaan. Viestit Kilpisjärveltä kertovat, että lunta tänä vuonna on runsaasti, PAHVIt iloitsevat siitä. Matkaan siis lähdetään pe 18.4 kello 12.05 liukuman puitteissa Puuvillan edestä, pohjoispuolelta Kokemäenjokea. Kuten uskolliset sivuilla vierailijat jo huomasivatkin, niin sehän on Jyräyksen syntymäpäivä. Kaveri lähestyy uhkaavasti 50v. No muutama PAHVI on vielä edellä. Tarkoitus on päivän ja yön aikana ajaa Kilpisjärvelle asti. Aamulla käymme pikaisesti hotellilla aamiaisella ja saamme varaustuvan avaimen. Sen jälkeen ajamme tulliin hakemaan avaimen Gappohyttanille. Asunto-auton jätämme Retkun pihaan parkkiin. Sitten vaan potkurit ja tavarat kasaan ja potkuttelemaan kohti kolmenvaltakunnan rajaa.

8.4.2008Team-PAHVIn kevään vaelluksen suunnitelma on tarkentunut ja vahvistunut. Vierailevan PAHVI"tähti"PGA GOLF PRO Ville Valtterin tiukkaan ohjelmaan ei saatu sopimaan viikon reissua suurtuntureille. Se tarkoittaa sitä, että Sepeteuksen toiveista huolimatta PAHVIt jättävät Haltin nyt väliin ja suuntaavat Peltsalle ja Parakselle. Eli pe 18.4 lähdemme Satakunnasta ajelemaan Kilpisjärvelle ja la 19.4 aamupäivän aikana siirrymme potkukelkoille tarkoituksena potkutella kolmen valtakunnan rajalle Kuisin kämpälle. Sen jälkeen kaikki on Korkeimman kädessä.......

14.3.2008Team-PAHVI lähtee pe 18.4.2008 kello 12.00 kohti Kilpisjärveä. Vaelluksen tarkemmasta suunnitelmasta ja reitistä kerromme  heti kun tiedämme ketkä kaikki matkaan lähtevät. (Mukana mahdollisesti vieraileva PAHVI"tähti")

24.2.2008Syksyn 2007 retkiraportti on nyt luettavissa. Löydät sen retkiraportit osiosta ja sieltä Kilppari syksy 2007. Mukavaa matkaa PAHVIen reissussa.

14.02.2007 Team-PAHVIn kevään 2008 reissun ajankohta ja kohde julkaistaan tällä sivustolla viikolla 8.

12.02.2008


Raportti syksyn 2007 "vaelluksesta" julkaistaan viimeistään ystävänpäivänä 14.02.2008 kello 12.00

11.02.2008 


 PAHVIen suunnitelmat tulevasta retkestä alkavat hahmottua tarkemmin. Tarkoitus on siis  pe 14.9  heti puolenpäivän aikaan startata matkaan. Asunto-autolla ollaan jälleen liikkellä. Perjantaina ajamme Tornioon ja yövymme siellä.
Lauantaiaamusella on  tarkoitus kolmen PAHVIn voimalla käydä Meri-Lapin Golfkentällä pelaamassa kierros golfia. Välittömästi kierroksen jälkeen lähdemme ajelemaan halki Ruotsin aina Norjan Narvikiin asti, jossa yövymme ystäviemme Sirkka ja Per-Gunnar Olaussenien luona, kauniin vuonon rannalla. Sunnuntaina käymme  tutustumme Per-Gunnarin johdolla muutamiin Narvikin nähtävyyksiin. Iltapäivän aikana matkamme jatkuu kohti Kilpisjärveä. Vielä illan aikana yritämme lähteä maastoon kohti kolmen valtakunnan rajaa ja siellä olevaa varaustupaa. Sen jälkeen olemme vapaat kellosta ja kalenterista....... joten retki etenee tuntemusten ja kelien mukaan.

03.09.2007
Juhannus tuli niin varkain että päivitys on pikkasen nyt myöhässä, mutta kiitos kärsivällisyydestänne.
Team-PAHVI suuntaa seuraavaksi jälleen käsivarren suuntaan. Tälläkertaa retki suuntautuu kuitenkin ulkomaille. Eli tarkoitus on
huiputtaa Norjan Paras (Barras) ja Ruotsin Pältsan. Reissuun lähdemme syyskuun 14. päivä. Tarkenpi suunnitelma reissusta valmistuu myöhemmin. Kevään potkukelkkaretken raportti on viimeistelyä vaille valmis ja julkaistaan lähipäivinä
.
24.06.2007 

Team-PAHVI on palannut potkukelkkaretkeltä. Raporttia retkestä valmistellaan aktiivisesti ja se julkaistaan kuvien kanssa mahdollisimman pian. Syksyn retkikohteesta on jo saatu kartta ja suunnittelu käynnistetään piakkoin. Kohde paljastetaan juhannukseen mennessä.
07.05.2007


Team-PAHVI lähtee  13.4.2007 perjantaina iltapäivällä ajelemaan yötä vasten kohti Kilpisjärveä. Tarkoitus on lauantai aamupäivällä lähteä potkukelkoilla Kilpijärveltä kohti maamme korkeinta huippua Haltia. Näiltä sivuilta voit pian reissumme jälkeen lukea retkikertomuksen ja katsella kuvia retkestämme.
19.03.2007

Team-PAHVIn Haltin reissun suunnittelupalaveri pidetään Jyräyksen luona lauantaina 03.03.2007.
Ohjelmassa on ohjattu kävelylenkki, sauna, tuote-esittely ja reissun suunnittelua jonka jälkeen siirrytään paikalliseen parille........
01.03.2007